مطالب آموزشی

زمان قطع آبیاری کردن در پاییز

زمان قطع آبیاری کردن در پاییز
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 6 میانگین: 2.8]

وقت قطع آبیاری در موقع سرما به میزان هنگام آبیاری کردن گیاهان بدون اهمیت است.

به صورت کلی با آغاز فصل سرما، احتیاج آبی گیاه کاهش می یابد ولی موجب قطع آبیاری گیاهان نمی‌شود. یکی از پرسش های زیادی که در موضوع آبیاری پرسیده می شود این است که وقت قطع آبیاری چه وقتی است؟

اهمیت زمان قطع آبیاری

تقریبا همه ی گیاهان به ویژه درختان در بالاترین درجه در روزهای تابستان بالاترین احتیاج به آبیاری را دارند. در پاییز و زمستان نیز گیاه مبتلا به یک دوره خشکی می‌شود. وقتی که محیط گیاهان و درختان زیر برف و یخ قرار می‌گیرند، ریشه‌ها تشنه می‌شوند. آبدهی به گیاهان صحیح پیش از کم شدن هوا به آن‌ها کمک می‌کند تا با این اوضاع مقابله کنند. ولی مرطوب بودن بیش از اندازه در دور و بر ریشه‌ها هنگامی که دمای زمین خیلی پایین باشد، به جای اینکه مفید باشد، مضر است.

ریختن برگ‌ها امکان دارد نشان دهنده ی تمام شدن فصل رشد باشد، ولی اتفاقی در زیر زمین در حال رخ دادن است؛ رشد فعالانه ی ریشه است. درفصل پاییز میزان انرژی از قسمت بالای گیاهان خالی می‌شود و به ریشه‌ی آن‌ها منتقل می شود. از جایی که خاک در فصل پاییز گرم‌تر از هوا است، ریشه‌ها تا زمان یخ زدن زمین به رشد یافتن خود ادامه می‌دهند.

زمان قطع آبیاری کردن در پاییز ز

گیاه چه میزان به آبیاری احتیاج دارد؟

ریشه گیاه برای پرورش یافتن  به رطوبت احتیاج دارد. اگر محیط گیاه شما درفصل پاییز باران زیادی می بارد، احتیاجی به تعمین آب اضافی نخواهید داشت. ولی اگر در آب و هوای خشک کشاورزی می‌کنید یا باران پاییزی به صورت معمول نمی بارد،باید حتما آبیاری انجام دهید.

هنگامی که گیاهان در فصل زمستان به درستی هیدراته نشوند، برگ و شاخه‌هایشان می ریزند و یا حتی امکان دارد موجب به نابود شدن  کل گیاه شود. بعضی وقت ها یک درخت یا درختچه‌ای که به اندازه ی کافی و درست در فصل زمستان رطوبت جذب نکرده باشد امکان دارد ببیند که فصل زمستان را گذرانده است و در فصل بهار دوباره برگ هایش رشد کنند، ولی با برگشت هوای گرمای تابستان گیاه از نابود می شود و از بین میرود. پیش از فصل زمستان، گیاهان به اندازه ی بالایی آب احتیاج دارند تا آن‌ها را در تمام مدت فصل هیدراته نگه دارد

کدام گیاهان را در فصل پاییز آبیاری کنیم؟

اگر در مکانی قرار داشته باشیم که بارش به اندازه ی مناسب می‌بارد، احتیاگی به آبیاری در پاییز نیست.

در غیر این حالت در اولین قدم باید به گیاه های چند ساله، درختچه‌ها یا درختانی که در همون سال کاشت شده اند یا پیوند شده اند دقت کرد. به این دلیل که ریشه‌های آن‌ها به عمق خاک نرسیده‌اند، به این گونه که تأمین آب در دور و بر پایه گیاه به مرطوب ماندن و رطوبت ریشه آن‌ها کمک می‌کند.

قدو دوم، دقت داشتن روی گیاهان همیشه سبز می‌باشد. این به این،معناست که  گیاهان همیشه سبز پهن برگ مثل درخت خزه هندی  و کاملیا و همین طور گیاهان همیشه سبز سوزنی مانند کاج  و صنوبر  است.

گیاهان همیشه سبز به خاطر اینکه برگ‌هایشان از بین نمی رود همیشه درحال جدب نور خورشید هستند، سپس به محافظت بیشتری احتیاک دارند تا در طول زمستان هیدراته بمانند.

آبیاری در فصل سرما به چه گونه ای است؟

چه وقتی باید آبیاری درخت ها را در پاییز را نگه داشت؟

وقتی که دمای هوا و خاک به صورت پشت سر هم به زیر ۴ درجه سانتی‌گراد می‌رسد، مدت قطع آبیاری می‌باشد. در فصل زمستان به هیچ صورت  نباید به گیاهان آب داد زیرا آب در دور و بر ریشه یخ زده و ریشه گیاه را نابود و از بین میبرد.

آبیاری در پاییز

ریشه درخت بعد از یخ زدن تا چندین اینچ بالایی زمین امکان جذب آب را ندارد.. سپس باید پیش از یخ زدگی احتیاگ آبی گیاه تامین شده باشد. در قسمت محافظت و نگه داری از گیاهان در پاییز واجب است درفصل پاییز وابسته به مدل گیاه، در بازه‌های زمانی بانظم و تا پیش از آغاز سرمای زمستانه، به گیاهان آبدهی شوند و دقت داشته باشید که آخرین آبدهی باید پیش از پایین امدن شدید دما بوده و این قسمت آخر، آب به طور کامل در اختیار گیاهان قرار گیرد تا در زمستان بی هیچ گونه مشکل به زندگی خود ادامه دهند

آبدهی و وقت قطع آبیاری در درختان میوه

حالا سوال در ذهنتان صورت می گیرد که چه هنگامی آبیاری درختان مان را متوقف کنیم؟ در درختان میوه بعد از برداشت میوه احتیاج به آبدنی وجود دارد تا از هرنوع تنش آبی در قسمت رشد و جدا شدن جوانه‌های بارده برای سال های بعد و در مورد های ریزش جوانه‌ها پیشگیری کند.

اغلب درختان پس از برداشت میوه تا چند ماه برگ‌های خود را نگه می دارند. درختان در اوضاع مطلوب پس از برداشت میوه هم فتوسنتز را ادامه می‌دهند. در طول این فرآیند، قندها و کربوهیدارت‌ها درون برگ‌ها تولید شده و به عنوان قسمت های سازنده رشد و پرورش برای تولید محصول سال های بعد در اندام‌ها ذخیره می‌شوند..

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 6 میانگین: 2.8]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *