مطالب آموزشی

6 نکته طلایی جهت پربار کردن درخت انگور

6 نکته طلایی جهت پربار کردن درخت انگور
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 1 میانگین: 1]

جهت پاسخ به این سوال که چطور درخت انگور را پربار نماییم قادر هستید از روش های گوناگونی بهره مند گردید که به بعضی از بهترین روش های اصولی خواهیم پرداخت. نکته مهم آن می باشد که روش ها را بر اساس دستور العمل درست به انجام برسانید و تا جایی که میتوانید با یک متخصص مشورت نمایید. بعضی از روش هایی که قادر هستیم در این مقاله به آن ها بپردازیم، موارد زیر می باشند:

 ارقامی از انگور را که در منطقه شما به خوبی رشد خواهند کرد و با آب و هوای شما سازگار می باشند، انتخاب نمایید.

اصلاح درخت: جهت افزایش رشد و پرباری درخت انگورتان، باید شاخه های ضعیف و شاخه هایی که رشد کمتری دارند را از درخت بکنید و جدا نمایید. همچنین، بهتر بوده بعد از برداشت میوه، ساخه هایی که میوه بر آن‌ها بوده اند را ببرید .

بهترین کود ها جهت پرورش درخت انگور

یکی از اصول اصلی جهت پرورش انگور، بهره گیری از کود عالی و مفید بوده. بهترین کود هایی که قادر هستید برای پاسخ سوال چگونه درخت انگور را پر بار نماییم ؟ استفاده کنید، عبارتند از:

کود کمپوستی

کود های کمپوست به عنوان یکی از کود های طبیعی و بدون شیمیایی استفاده خواهند شد که شامل ترکیبی از ماده های آلی مثل پیماند های گیاهی، کود حیوانی و مواد موجود مانند آب، هوا و خاک خواهد شد. بهره گیری از کود کمپوست سبب افزایش عملکرد، کاهش بی بیماری ها و تقویت رشد درخت انگور خواهد شد . یکی از انواع کود های کمپوستی، انواع کود حیوانی می باشد.

6 نکته طلایی جهت پربار کردن درخت انگور ر

کود آلی

کود آلی شامل موادی می باشد همانند کود حیوانی، کود ماهی، کود پرندگان و دیگر مواد طبیعی که سبب تقویت رشد انگور خواهد سد. این نوع کودها البته از نظر بیماری ها و آفات محافظت خواهند کرد و سبب ببشتر شدن محصولات خواهند شد .

کود نیتروژنی

بهره گیری از کود نیتروژنی یکی از بهترین روس ها جهت پاسخ به سوال چگونه درخت انگور را پربار نماییم؟ است که شامل موادی مثل نیترات و آمونیوم می باشد که سبب تقویت رشد و گسترش بلافاصله درخت انگور خواهد شد. این نوع کود ها به صورت خخای جهت پیشرفت هنگامب که درخت انگور در مرحله رشد پر سرعت خود استفاده خواهند شد . برای مثال می توان به کود آمینو اسید اشاره کنیم.

روش استاندارد هرس باردهی و فرمدهی به درختان انگور جیست؟

کود فسفری

کود فسفری  یک کود معدنی می باشد که جهت پرورش درخت انگور بسیار مفید واقع می شود . فسفر به عنوان عامل اصلی جهت تقویت ریشه درخت انگور به کار خواهد رفت.

کود پتاسیم

کود پتاسیم به عنوان یک کود معدنی شناخته شده است که جهت تقویت  برداست انگور و بیشتر کردن محصول دهی درخت انگور مفید واقع می شود . کود پتاسیم همچنین سبب تقویت درخت و تقویت ساختار سلولی  خواهد سد  بهترین کود پتاسیم، کود کامل NPK هستش .

کودهای مایع

کود های مایع نیز فاد هستند جهت پرورش درخت انگور مناسب واقع شوند. این نوع کود ها شامل کودهای شیمیایی و آلی خواهند شد و در قالب مایع جهت استفاده آسان در پرورش انگور تولید خواهند شد. از بهترین کود های مایع قادر هستیم به کود آدونس اشاره کنید.

قیچی شارژی اوساکا | OSAKA

در پاسخ به این سوال که چگونه درخت انگور را پربار نمایید؟ قادر هستید به استفاده از کود های مایع بپردازید. زیرا  که کود های مایع دارای مزیت های فوق العاده جذب سریع تر و آسانتر هستند ، ایجاد اثر پر سرعت تر، کاهش احتیاج به ذخیره سازی و حمل و نقل طولانی مدت می باشند . این نوع کود ها همچنین قادر هستند در هر وقت از سال خیلی آسان به درخت انگور انجام گردند و سبب افزایش کیفیت و عملکرد محصول بشوند.

به هر حال، پیش از بهره گیری از کود ها جهت پرورش درخت انگور، بهتر می باشد از شیوه ی بهره گیری و مقدار مصرف آن ها اطلاع داشته باشید و دستورالعمل تولید کننده  را رعایت نمایید. البته ناگفته نماند، بهتر می باشد از کودهای مایع با کیفیت بهتر و از تولید کنندگا معتبر خرید نمایید تا بهترین نتیجه را کسب نمایید .

1-اره شاخه زن آلتونا اسپانیا مدل J422

انواع کودهای مایع جهت پرورش درخت انگور عبارتند از:

کودهای مایع آلی: این کودها از مواد آلی مثل کودهای گیاهی، کودهای کمپوست و کود های دریایی تولید خواهند شد و جهت تغذیه و رشد درخت انگور خیلی مفید واقع خواهند شد .

کودهای مایع شیمیایی: کود شیمیایی شامل فسفر، نیترات، پتاسیم و دیگر عناصر مغذی ضروری خواهد بود که جهت رشد و توسعه بهتر و با کیفیت تر درخت انگور مورد استفاده قرار خواهند گرفت. این گونه کود ها به طور تخصصی برای هر مرحله از رشد انگور تولید خواهند شد و بهتر می باشد طبق  نیاز انگور مصرف بشوند.

کودهای مایع آلی-شیمیایی: این کودها از مواد شیمیایی و آلی ترکیب شده اند و قادر هستند به صورت همزمان نیازهای مغذی درخت انگور را تأمین نمایند.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 1 میانگین: 1]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *