مطالب آموزشی

معرفی چاله کن و کاربرد های آن

معرفی چاله کن
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 3 میانگین: 4.3]
در گذشته به منظور حفر چاله یا گودال برای زمین ها نیازمند نیروی انسانی و بیل و کلنگ بود که همراه با کار سخت و رنج بیشتری بود. اما امروزه به لطف پیشرفت صنعت، دیگر نیاز به آنها کمتر شده و دستگاه مدرن جایگزین آنها شده است. این دستگاه کار را برای کشاورزان و باغداران کاملا آسان کرده است . دستگاه چاله کن همان دستگاهی است که امروزه کشاورزان به وسیله آن توانسته اند هم در مصرف زمان خود و از انرژی کمی مصرف می کردند . ما در این مطلب می خواهیم به معرفی کامل دستگاه چاله کن و کاربرد های آن می پردازیم پس تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید .

معرفی چاله کن و کاربرد های آن

امروزه چاله کن ها به یکی از وسایل جدایی ناپذیر کشاورزی تبدیل شده و همانطور که می دانید برای ایجاد حفر و گودال صورت می گیرد. چاله کن ها به عنوان یک از وسیله کشاورزی برای کشت درخت، نهال و البته کار های دیگر خارج از کشاورزی مانند کار های دیگری همچون کاشت ستون های پل ، ستون های خانگی و ستون تیر های چراغ برق و غیره کاربرد دارد . از این محصول می توانید بهترین استفاده را بکنید . اگر می خواهید بیشتر با این محصول آشنا شوید باید انواع چاله کن ها را بشناسید .

انواع چاله کن ها

انواع چاله کن ها وجود دارند که هر کدام بر اساس نیاز مشتری طراحی شده است و همچنین هر کدام کاربردهای منحصر به خود را دارند . چاله کن ها به چهار دسته هیدرولیکی ، دستی یا موتوری و برقی تقسیم بندی می شود .

چاله کن هیدرولیکی

چاله کن هیدرولیکی که به آن چاله کن تراکتوری نیز می گویند . که به منظور حفر و گودال هایی با عمق بیشتر و بالایی 10 متر تولید و طراحی شده است . چاله کن هیدرویکی مته های در سایز مختلفی دارد که بسته به کار که شما می خواهید انجام دهید می توانید از آن استفاده کنید . این نوع چاله کن اغلب به پشت تراکتور متصل می شود و از قدرت بالایی برخوردار هستند . البته باید این هم ذکر شود از این دستگاه می توان برای زمین های سفت و سخت و سنگی هم می توان از ان استفاده کرد . چاله کن هیدرولیکی خودش بچند نوع دارد که شامل چاله کن هیدرولیکی تک بازو ، چاله کن هیدرولیکی دو الی چهار بازو و هیدرولیکی تقسیم می شود .

چاله کن هیدرولیک

چاله کن دستی یا موتوری

یکی دیگر از چاله کن ها، چاله کن دستی است. این چاله کن نیاز به نیروی انسانی دارد و برای خاک های نرم و حفر های که کم عمق هستند مورد استفاده قرار می گیرد. این چاله کن با نام های همچون چاله کن موتوری، بنزینی و دست ساز هم معروف است. شما می توانید از این نوع چاله کن برای کشت نهال ، درخچه و کاشت تیره های چوبی و غیره از ان استفاده کرد .
چاله کن دستی

چاله کن

چاله کن برقی

چاله کن برقی، پر کاربرد ترین نوع چاله کن برای ایجاد حفره های برای کاشت درخت و پایه های حصاری و موارد دیگر است  این چاله ها قدرت و هم سرعت بالایی دارند. یکی دیگر از مزایایی که این نوع چاله کن دارد این است که در هنگام انجام کار با آن در کمترین زمان ممکن کار خود را انجام دهید.

اما نحوه عملکرد چاله کن

اگر می خواهید نحوه عملکرد چاله کن ها را بدانید و چگونه کار می کنند به شما پیشنهاد می کنم حتما این ویدیو را تماشا کنید .

[aparat id=”gn379″ width=”600″]

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 3 میانگین: 4.3]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *